Links

LINKS

www.fygo-go.nl
De praktijk participeert in een samenwerkingsverband van nagenoeg alle fysiotherapiepraktijken op Goeree Overflakkee: de z.g. FYGO (Fysiogroep Goeree Overflakkee).
Doel van deze samenwerking is de fysiotherapeutische zorg op Goeree Overflakkee te optimaliseren.

www.dryneedling.nl
Dry needling is een efficiente behandelmethode voor het ‘myofasciale pijn syndroom’ (MPS); pijn en stijfheid als gevolg van triggerpoints in spieren. Dry needling omvat het inbrengen van een ‘droge’ (acupunctuur)naald, d.w.z. zonder toevoeging van medicatie, in de aangedane spier(en). Het concept is gebaseerd op anatomische en neurofysiologische principes en is geen klassieke acupunctuur.

www.defysiotherapeut.com
De fysiotherapeuten adviseren, behandelen en begeleiden u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten; boodschappen doen, werken in en rondom het huis, op een verantwoorde manier sporten, weer aan het werk gaan en u hobby’s weer ‘normaal’ uitvoeren.

www.voorkomblessures.nl
Ben jij benieuwd hoe jij, in de door jouw fanatiek beoefende sport, zo min mogelijk blessures kunt oplopen..? Bekijk dan deze website met leuke filmpjes en 3D animaties met betrekking tot diverse soorten sporten.